Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Börjar republikanerna tro på global uppvärmning?

  Enligt en undersökning gjord med 1022 personer av olika politisk tillhörighet och från alla olika stater verkar republikanerna värma upp inför tanken om en global uppvärmning. 2013 uppger 40% av republikanerna att de oroar sig för klimatförändringarna, vilket är den högsta siffran sedan 2008.

  Det är däremot fortfarande fler demokrater som oroar sig över uppvärmningen, där siffran nu ligger på 75% respektive 59% för de partilösa. Andelen personer som tror att mänskliga aktiviteter är orsaken till den globala uppvärmningen och som tror att forskare generellt sett tror på den globala uppvärmningen har också ökat. En minskning har däremot skett i frågan om hur många som tror att den globala uppvärmningen är ett hot mot oss eller vår livsstil.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.