Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  EU’s mål för kväveoxidutsläpp uppnås inte – vägtrafiken problemet.

  Tio av EU’s medlemsländer kommer inte att lyckas reducera sina utsläpp av kväveoxider tillräckligt mycket för att hamna under det utsläppstak som ålagts dom i det EU-direktiv som reglerar utsläppen av fyra olika kemiska föreningar som bidrar till försurning, övergödning och bildning av marknära ozon. Den främsta orsaken till att målet inte uppnåtts är vägtrafiken; även om utsläppen har minskat i förhållande till trafikmängden så har den stora ökningen av vägtrafiken lett till att utsläppen i många länder fortfarande ligger över det tak som satts för att reducera de negativa effekterna av kväveoxider.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.