Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Miljöminister Lena Ek till Naturskyddsföreningens höstkonferens

  Naturskyddsföreningen ordnar höstkonferens på temat ”Hur gör vi då? – ekonomin, klimatet och framtiden”. Den går av stapeln i Stockholm på Folkets Hus den 23 november. En av deltagarna under dagen är miljöminister Lena Ek (C) som kommer att tala om hur regeringen arbetar för framtiden.

  Supermiljöbloggen kommer vara på plats under dagen och intervjua intressanta personer, skriva artiklar och twittra under taggen #hurda (den officiella hashtaggen för konferensen). Vill du veta mer eller prata med oss på plats är du välkommen att kontakta oss!

  ”För att klara av att tackla klimatförändringarna krävs en betydande minskning av utsläppen. Utsläppen ska enligt Naturskyddsföreningen vara nära noll år 2030. För att nå dit krävs en radikal förändring av samhället och av det ekonomiska systemet. Hur skulle samhället kunna se ut efter en sådan förändring och hur ska omställningen gå till?”

  Andra talare under dagen är bland andra David Jonstad, chefredaktör på Effekt; fotograf Mattias Klum och klimat- och energiexpert Martina Krüger från Greenpeace.
  För mer information om anmälan och schema, läs på Naturskyddsföreningens hemsida: http://naturskyddsforeningen.se/natur-och-miljo/aktuellt/seminarier/Hurda/

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.


   Kul att du besöker SMB! Vill du hjälpa oss med att svara på några frågor?

   Självklart vill jag hjälpa till!