Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Naturskyddsföreningen slår ihop miljö- och jobbfrågorna

  Naturskyddsföreningen håller sin höstkonferens med miljö- och jobbtema imorgon fredag. Vi kommer vara på plats. 

  För tredje året i rad är Supermiljöbloggen på plats och bevakar Naturskyddsföreningens höstkonferens. I år är temat ”Miljön och jobben – två utmaningar, en lösning”. Generalsekreterare Svante Axelsson förklarar temavalet:

  – Om vi ska kunna få stöd för att lösa miljöutmaningen så måste vi kroka arm med jobbpolitiken. Det ska bli spännande att få höra hur politik, näringsliv och fackföreningsrörelsen ser på hur det ska kunna kombineras.

  Förra året hade vi med oss videokameran och gjorde intervjuer med Lena Ek, Mattias Svensson, David Jonstad med flera. Även 2011 rapporterade vi. Redaktionen ser fram emot årets konferens och hoppas på intressanta diskussioner. För dig som inte är anmäld, finns ändå en chans att hänga med. Hela konferensen livesänds nämligen här.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.