Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Peoples climate march – häng på du med!

  Foto: South Bend Voice

  Lördag, den 29 april får du boka in i almanackan. Då går nämligen Peoples Climate March av stapeln, en manifestation för klimatet där alla är välkomna att delta.
  Syftet med manifestationen är bland annat att uppmärksamma gräsrotsrörelsens viktiga inverkan på klimatdebatten, men även det faktum att Trump-administrationen då har suttit i 99 dagar och redan hunnit bryta upp många avtal som har med klimatet att göra.
  Stockholm:
  I Stockholm utgår själva marschen kl 16.00 från Norra Latin  och fortsätter vidare mot Norrmalmstorg. Men redan från 14.30  finns aktiviteter att vara med på vid Norra Latin. Det kommer vara tal och scenframträdanden med en rad kända namn, bland annat Sofia Jannok, Malena Ernman och Magnus Carlson från Weeping Willows.
  Vill du veta mer? Här kan du få ytterligare information.
  Även i bland annat  Göteborg, Malmö och Borås kan du vara med och manifestera för klimatet.

  Göteborg(följ länk för mer information)
  I Göteborg samlas vi till en ny People’s Climate March med manifestation och demonstration, till stöd för vår framtid och den solidariska klimatrörelsen i Sverige, USA och i övriga världen.
  Ett hållbart klimat, fred, jämlikhet och social hållbarhet hänger ihop. Därför bjuder vi in rörelser och människor som kämpar för hållbara jobb, för kvinnors villkor, för ursprungsfolk och mänskliga rättigheter, att göra People’s Climate March Göteborg till en gemensam manifestation för en hållbar framtid.
  Malmö:(följ länk för mer information)
  I Malmö samlas vi till en ny People’s Climate March till stöd för vår framtid och den solidariska klimatrörelsen runt om i världen.
  Ett hållbart klimat, fred, jämlikhet och social hållbarhet hänger ihop. Därför bjuder vi in rörelser och människor som kämpar för hållbara jobb, för kvinnors villkor, för ursprungsfolk och mänskliga rättigheter, att göra People’s Climate March Malmö till en gemensam manifestation för en hållbar framtid.
  Borås:(följ länk för mer information)
  Den globala modeindustrin skapar många problem: orimliga arbetsvillkor i låglöneländer och stor miljöpåverkan. Borås deltar i den internationell kampanjveckan ”Fashion Revolution Week” och i vår stad ordnar vi en manifestation som går från Textile Fashion Center kl. 15 lördagen 29 april. Samling 14:30 i receptionen inne i Textile Fashion Center.

   
   

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra