Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Prat utan klimat under sossarnas dag

  Under Socialdemokraternas tal med finansminister Magdalena Andersson i spetsen hördes ljuva ord om demokrati och jämställdhet, men att närma sig klimatfrågan var ett alldeles för stort steg. 
  Efter tisdagens tal av Centerpartiets partiledare Annie Lööf höjdes förhoppningarna igen om att politiker anser klimatfrågan vara en av dagens viktigaste efter både Sjöstedts (V) och Björklunds (L) bojkott av ämnet. Men tji fick vi som hoppades på att Socialdemokraterna skulle ta sig an frågan, i alla fall en liten del av tiden.
  Överlämnar de månntro frågan och ansvaret till Miljöpartiet, sin närmsta samarbetspartner? Eller anser de att frågan inte är såpass viktig att den är värd att nämna?
  Oavsett om den gröna delen (MP) av dagens rödgröna regering tar klimatfrågan i sitt tal på lördag, så kan man verkligen tycka att den röda delen, Socialdemokraterna, ett av Sveriges största partier, i alla fall borde ägna ett par minuter åt att nämna en av samhällets stora ödesfrågor.
  Hör hela Magdalena Anderssons tal här

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.