Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Saltå Kvarn är ”Sveriges mest hållbara varumärke” 2015

  Saltå Kvarn Foto: Saltå Kvarn

  Tävlingen och varumärkesundersökningen Sustainable Brand Index har nu presenterats för femte året. I undersökningen tillfrågades 9500 konsumenter om hur 253 av Sveriges företag presterar inom miljöansvar och socialt arbete. I år vann ekologiska märket Saltå Kvarn, förra årets tvåa.

  Saltå Kvarn är företag som jobbar med hållbarhet från grunden i alla aspekter av sin verksamhet. De har skapat ett varumärke som attraherar den dedikerade konsumenten som vill vara säker på att företag och deras produkter uppfyller vad de lovar. Då många konsumenter har en stark kärlek till varumärket är det inte förvånande att de tar över första platsen i år.”, säger Erik Hedén, Managing Director på Sustainable Brand Insight, i ett pressmeddelande.

  Coop knep andraplatsen och Lantmännen tredjeplatsen. I botten landade Ryanair för tredje året i rad.


   

  Här kan du se hela listan >>

  Läs om Saltå Kvarn och deras hållbarhetsarbete här >>

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.


   Kul att du besöker SMB! Vill du hjälpa oss med att svara på några frågor?

   Självklart vill jag hjälpa till!