Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Supermiljöbloggen firar fyra år

  Nu är det fyra år sedan SMB startades av ett engagerat gäng som var besvikna över förra valets brist på miljöfokus. Vi har jobbat för att miljön ska segla upp som en av de viktigaste frågorna under årets val såväl som i människors vardag.

  Under året har vi fått tre nya skribenter, Elias, Anna och Deniz. Vi har också ett samarbete med matbloggare och startat en receptsida. Vi har kallats Sveriges kaxigaste miljöblogg, varit med i radio, lett debatter, medverkat i seminarier och vunnit utmärkelser.
  KORT HISTORIA: SMB var på plats i Almedalen första gången 2012. Det var även det här året vi fick förstapris i Årets almedalsblogg. Det första inlägget SMB publicerade handlade om regeringens chocksänkning av miljöstödetDet första videoklippet spelades in i Cancun. Redaktionen åkte dit för att granska COP16 och förhindra att förhandlingarna gick i stöpet. Ett av dessa två mål gick i hamn och det andra kämpar vi fortfarande med, COP efter COP.
  Här finns också inläggen om som sammanfattar vårt förstaandra och tredje år.

  Vi är lika supermiljöpeppade som någonsin och kommer bara att öka aktiviteten. Det mesta av vår energi får vi av er läsare, så tack för er konstruktiva kritik, era delningar och era likes!

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.