Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Vego-trend hos Garant

  Close up of wooden background texture Foto: Garant

  Varumärket Garant fortsätter sin hälsosatsning i och med den trend som nu finns i Sverige, genom att lansera fyra nya produkter under serien Hej Vego!. Ett koncept som passar både vegetarianer, veganer, glutenintoleranta eller de som bara söker ett grönt alternativ till kött och fisk.  

  Den röda tråden i framtagandet av dessa produkter har enligt företaget varit att ta fram hälsosamma alternativ som passar till många olika typer av måltider, både som tillbehör eller huvudbas. De är rika på protein och innehåller inga eller få tillsatser, något som många konsumenter idag efterfrågar.

  Vi har valt att bara ha ett fåtal ingredienser i produkterna eftersom de är så smakrika i sig. Vår ambition har varit att produkterna ska vara så enkla och naturliga att man ska kunna tillaga dem från grunden helt på egen hand, säger Helena Nyqvist, inköpare för djupfrysta varor på Axfood/Garant i ett pressmeddelande.

  Produkterna, det vill säga Chilibites, Morots- och Ingefärsbollar, Grönkålsbites och Broccolipuckar började smygsäljas under sensommaren i vissa butiker, men ska lanseras stort från och med 1 oktober.

  Vill du veta mer om produkterna och Garants andra satsningar, läs här.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.