Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Dumheter

  EU:s budgetchef ifrågasätter global uppvärmning

  Janusz Lewandowski, som är ansvarig för att ta fram EU:s budget har flera gånger uttryckt skepticism jämt emot den allmänt accepterade förklaringen till global uppvärmning. Enligt honom dyker det upp allt fler frågetecken kring den globala uppvärmningen, och själv ser han det som mycket osannolikt att utsläpp av koldioxid skulle vara orsaken till en temperaturhöjning.

  Janusz Lewandowski, som kommer ifrån Polen där 90 % av all el kommer ifrån kolkraft menar också att de inte är realistiskt att försöka göra sig av med all kolkraft. EU-kommisionens ordförande Barroso ser inget problem i Lewandowskis skepticism, men ett flertal miljögrupper är desto mer oroade.Tursamt nog är det här en mycket sällsynt ståndpunkt i Europa, och framförallt hos så pass högt uppsatta politiker som Lewandowski, konstaterar Tony Long på WWF:s Brysselkontor.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.