Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Dumheter

  Varghatare startar eget parti

  Nätverket ”våga vägra varg” har beslutat sig för att ge sig in i partipolitiken. Dock ska de bara arbeta med en enda fråga: att utrota den svenska vargen. 

  DN citerar en av initiativtagarna

  – Folk är trötta på att bli överkörda och att plöja ner en till synes outsinlig mängd skattepengar på ett djur som inte ens är utrotningshotat, säger en av initiativtagarna, Gunilla Grönvall, till Norrtelje Tidning.

  Folk har ju uppenbarligen olika prioriteringar. Vissa av oss kanske tycker att klimathot, matsäkerhet, kemikaliefrågor, artutrotning, och andra ämnen som berör hela vårt samhälles fortsatta överlevnad kanske vore mer prioriterat att lägga sin röst på. Men i sann demokratisk anda önskar vi såklart varghatarpartiet lycka till. Tydligen tänker de kalla sig Naturdemokraterna. På vilket sätt det är naturligt att rensa bort en viktig länk i ekosystemet är dock fortfarande oklart.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.