Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  200 miljoner klimatflyktingar

  Man beräknar att det år 2050 kommer att finnas ungefär 200 miljoner människor som tvingats fly på grund av naturkatastrofer och/eller klimatförändringarna. De allra flesta av dessa kommer att komma från världens fattigaste och mest krisdrabbade länder.

  Michael Gabaudan från Refugees International kallar översvämningarna i Pakistan som påverkade över 20 miljoner människor för ett ”wake-up call” och menar att vi måste börja planera framåt med tanke på att naturkatastrofer så som den i Pakistan blir allt mer frekventa på grund av klimatförändringarna.

  Från Refugees Internationals håll manar man nu regeringar att reagera och ta fram planer för hur man bäst kan agera när katastrofer inträffar.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.