Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Bli skribent på SMB!

  Foto: SMB

  Har du fått nog av slöa makthavare och miljöförstörande företag? Vill du påverka miljödebatten? Gillar du att skriva? Vi på på SMB söker nya vassa pennor till redaktionen.

  Supermiljöbloggen jobbar för att fylla luckan i medias miljö- och klimatbevakning. Vi opinionsbildar och informerar ideellt om vår tids absolut viktigaste utmaningar genom nyhetsrapportering, granskningar och påverkansarbete. Nu letar vi fler peppade skribenter!

  Vi tror att du som vill bli skribent är en dedikerad miljönörd som är snabb på tangenterna. Du är engagerad och redo att avsätta ordentligt med tid för skrivandet (minst två inlägg per vecka). Vi välkomnar alla typer av kompetenser och bakgrunder – det viktigaste är att du har tid och engagemang!

  Som SMB:are blir du del av ett tight och roligt gäng som hjälps åt att utveckla Supermiljöbloggen. Det spelar ingen roll var i världen du befinner dig, vi sitter alla på olika platser. Engagemanget är ideellt och oavlönat, men ger tillgång till en stor plattform, brett nätverk, fina meriter och en möjlighet att verkligen kunna påverka.

  Intresserad? Såklart du är! Mejla vår redaktör Anna på anna.ljungstrom@supermiljobloggen.se och berätta lite om dig själv. Sista ansökningsdag är 31 maj. Tillsättning kan komma att ske löpande, så var gärna ute i god tid.

  Vi ser fram emot att höra från dig!


  Här kan du läsa mer om SMB, våra skribenter och vår styrelse. 

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.