Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Bli skribent på Supermiljöbloggen!

  Foto: SMB

  Har du fått nog av slöa makthavare och miljöförstörande företag? Vill du göra verklig skillnad och påverka miljödebatten? Vi på på SMB söker nya vassa pennor till redaktionen.

  Supermiljöbloggens redaktion jobbar för att fylla luckan i medias miljö- och klimatbevakning. Vi opinionsbildar och folkbildar om vår tids absolut viktigaste utmaningar genom nyhetsrapportering, påverkansarbete och kampanjer. Inför det viktiga valåret 2022 vill vi bli fler!

  Vi tror att du som vill bli skribent är en dedikerad miljönörd som är snabb på tangenterna. Du är engagerad och redo att avsätta ordentligt med tid för skrivandet (minst två inlägg per vecka). Det är ett extra plus i kanten om du har tidigare skrivvana, är haj på sociala medier och/eller är intresserad av frågor som rör politik, teknik eller biologisk mångfald. Vi välkomnar alla typer av kompetenser och bakgrunder – det viktigaste är att du har tid, driv och intresse!

  Som SMB:are blir du del av ett tight och roligt gäng som hjälps åt att utveckla Supermiljöbloggen. Det spelar ingen roll var i världen du befinner dig, vi sitter alla på olika platser. Engagemanget är ideellt och oavlönat, men ger tillgång till en stor plattform, brett nätverk, fina meriter och en möjlighet att verkligen kunna påverka.

  Intresserad? Såklart du är! Mejla vår redaktör Anna på anna.ljungstrom@supermiljobloggen.se och berätta lite om dig själv samt vilka miljöfrågor du helst vill skriva om. Bifoga även ett arbetsprov i form av en kort egenskriven nyhetsartikel om valfritt ämne i SMB:s stil. Sista ansökningsdag är söndag 17 oktober 2021. Tillsättning kan komma att ske löpande, så var gärna ute i god tid.

  Här kan du läsa mer om SMB, våra skribenter och vår styrelse. Vi ser fram emot att höra från dig!


  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.