Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Första kolumen: Stefan Sundström


  Idag börjar Supermiljöbloggens Supermiljökolumn på allvar. Först ut är artisten och författaren Stefan Sundström.

  Stefan Sundström är kanske mest känd som den låtskrivare, trubadur och rockartist han är. Men han är även författare till ”Om mjölkens symbolvärde- och andra betraktelser” och ”Stefans lilla gröna”. Dessutom har han haft som mål att bli ”ekologiskt oberoende”. Solpaneler pryder hans tak och trädgården är full med ekologiskt odlad mat.

  Bland annat skriver han:

  Så länge samtliga våra politiska partier har lyssnat sönder sina hjärnor på PR-nissarnas analyser av att man måste vinna medelklassen i städerna med fjäsk och smicker är vi dömda till diktatur.
  Diktatur under nåt slags öde, ett öde som gör att kärnkraftslobbyisterna hånler i TV, när vi säger att det är farligt med kärnkraft.

  Läs hela Stefans krönika här.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.


   Kul att du besöker SMB! Vill du hjälpa oss med att svara på några frågor?

   Självklart vill jag hjälpa till!