Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Han vann hållbart ledarskap 2012

  En vinnare har utsetts till utmärkelsen Hållbart Ledarskap. Priset delas ut av Näringslivets Miljöchefer, under Sustainability Day. 

  Årets vinnare av utmärkelsen Hållbart Ledarskap är finansmarknadsminister Peter Norman.

  Juryns motivering lyder:

  Peter Norman har tagit sig förbi nästa viktiga milstolpe i hållbarhetsarbetet genom sitt initiativ till att kräva att de statligt ägda bolagen inför relevanta hållbarhetsmål. Genom att införa krav på hållbarhetsmål och göra styrelsen ansvarig för dessa höjer Peter nivån på hållbarhetsarbetet och utmanar på det sättet näringslivet att följa efter. Även om enskilda företag inom näringslivet kommit längre så innebär hållbarhetsmålen att lägstanivån kommer att höjas inte bara inom de statliga bolagen utan inom näringslivet generellt.

  Läs Liverapporteringen från Sustainabiity Day här.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.