Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Känd klimatskeptiker var mutad

  Klimatskeptikern Willie Soon har fått mutor ifrån olje och kolbolag, avslöjar greenpeace. Det rör sig om ersättningar på en miljon dollar det senaste decenniet. Pengarna har betalats ut från företag som Exxonmobil och american petrolium institute.

  Willie Soon arbetar på Harward med astrofysik, och har skrivit artiklar om hur solen och inte koldioxidutsläpp ligger bakom den globala uppvärmningen, att kvicksilver är ofarligt och att den arktiska isen inte smälter. Exxonmobil har det senaste året slutat ge honom bidrag, så vi kan ju hoppas på att hans karriär som vetenskapsförfalskare är över nu.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.


   Kul att du besöker SMB! Vill du hjälpa oss med att svara på några frågor?

   Självklart vill jag hjälpa till!