Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Vattenfall letar ny vd

  Øystein Løseth tänker inte förlänga sitt kontrakt. Nu inleds rekryteringsprocess.

  Det svenska statliga bolaget Vattenfall kommer snart behöva en ny vd. I dag meddelade Øystein Løseth att han inte vill förlänga sitt kontrakt som löper ut i mars 2015.

  Enigt ett pressmeddelande från Vattenfall så inleder styrelsen nu processen med att finna en efterträdare. I samma pressmeddelande kommenterar Løseth sitt beslut så här:

  – Jag har informerat styrelsen att jag inte vill förlänga mitt kontrakt efter 2015. Det är ett personligt beslut. Jag har meddelat det tidigt för att skapa klarhet och ge styrelsen tillräcklig tid för rekryteringen. Jag fortsätter mitt arbete för Vattenfall med full kraft.

  Vattenfall har fått mycket kritik den senaste tiden för sin miljöpåverkan. Bland annat har Miljöpartiet  ifrågasatt bolagets planer på nya brunkolsdagbrott i Tyskland, och finansmarknadsminister Peter Norman har kallat Vattenfall för ”den största miljöboven i Sveriges historia”.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.