Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Miljön viktigaste EU-frågan enligt väljarna

  EU-parlamentsvalet 25 maj. Både TV4 och Europaportalen har under de senaste dagarna kunnat rapportera att de svenska väljarna tycker miljön är den viktigaste frågan för EU att arbeta med.
  I en undersökning, där TV4 låtit Novus fråga tusen personer, visar det sig att 23 procent av de tillfrågade anser att det är miljö- och energifrågan som är den allra viktigaste EU-frågan.
  Europaportalen har i en annan undersökning låtit Sifo fråga tusen personer om den viktigaste framtidsfrågan för EU. Även här valde den största andelen, två av fem, miljö och klimat.
  I Novus undersökning kom jobbfrågan på andra plats och i Sifos undersökning kom bekämpning av arbetslösheten på andra plats.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.


   Kul att du besöker SMB! Vill du hjälpa oss med att svara på några frågor?

   Självklart vill jag hjälpa till!