Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
    Stäng
    Nyheter

    Fler spår i Stockholm?

    Efter en serie larmrapporter om brister i kollektivtrafikutvecklingen i Stockholm, verkar det som att det kan finnas en ljusning på horisonten. Infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Swärd verkar ha hörsammat flera stockholmspolitikers rop på hjälp och lovar nu att titta på möjligheten att öka den statliga medfinansieringen av nya spår i stockholmsregionen.
    Det är den kraftiga befolkningsutvecklingen, i kombination med att medel för investeringar framförallt går till förbifart Stockholm och andra vägprojekt som fått SL att konstatera att andelen som reser kollektivt i huvudstadsområdet kommer att sjunka de närmaste åren. Detta samtidigt som SL brottas med svåra ekonomiska problem, höjda taxor och svårigheter att finansiera ens en otillräcklig utbyggnadsnivå.

    SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

    Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

    Läs vad vi vill göra
    Tipsa!

    Tipsa oss

    Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.