Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Dumheter

  Donald Trump vill stoppa vindkraft – förstör utsikten från hans golfbana

  En vindkraftssatsning i Aberdeen, Skottland kritiseras nu av den amerikanska miljardären Donald Trump. Vindkraftverken riskerar att förstöra utsikten från hans nybyggda golfbana.

  Vindkraftverken är enligt tidningen Ny Teknik några av de största som byggts, men ligger samtidigt en bra bit ut i havet. Den enda eventuella störningen är alltså själva åsynen av vindkraftverken. Trump har skrivit till de lokala myndigheterna och klagat, där han bland annat i ett brev anklagat den ansvariga ministern för att ensam orsaka Skottland mer skada än någon annan någonsin gjort, genom att tillåta bygget. Kritiken har hittills dock inte bitit, och bygget fortsätter som planerat.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.