Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Dumheter

  Kristna högern: ”Miljörörelsen är en sekt”

  Den amerikanska gruppen The Cornwall Alliance har i dagarna släppt en dvd-serie i tolv delar som handlar om miljörörelsen. I serien som heter Resisting the Green Dragon hävdar man bland annat att miljörörelsen vilseleder deras barn och att den strävar efter att ta över USA och övriga världen.

  Bara i seriens intro kallar man miljörörelsen för dödlig, inte bara dödlig för friheten, mänskligt liv och tillväxten, utan till och med dödlig för Jesus gospel.

  Serien går så långt med sina hyperboler att man skulle kunna se den som en parodi på den klimatskeptiska högern i USA men tyvärr är serien helt seriös.

  Det faktum att den är seriös gör att vi på bloggen utser The Cornwall Alliance till veckans dumbommar.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.