Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
    Stäng

    Alternativsushin på väg in på menyn

    Foto: Peter Lindberg

    Alternativsushin är på väg in, iallafall i USA. Enligt Grist utvecklas nu fuskfisken, och får tomater att bli tonfisk och aubergin att ersätta umami.

    Även om marknaden fortfarande har en lång väg att gå hoppas många att alternativsushin kan bli en hit. En del av sushifisken, så som den blåfenade tonfisken, är akut hotad på grund av överkonsumtion. Även laxen simmar uppströms i många bestånd, bland annat beslutade HaV förra året om nya regler för att försöka skydda det svenska vilda laxbeståndet.

    Sedan behöver vi väl inte påminna om att välja bort scampi?

    SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

    Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

    Läs vad vi vill göra
    Tipsa!

    Tipsa oss

    Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.





      SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

      Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

      Läs vad vi vill göra