Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Möt SMB:s nya skribent – Björn Eriksson!

  Foto: Privat

  Supermiljöbloggen förstärker redaktionen med ännu en skribent. Säg hallå till SMB:s nya stjärnskott – Björn Eriksson! 
  Hej Björn! Du är ny skribent på SMB, hur känns det?
  Riktigt roligt! Det är en bra ventil för att få skriva om saker man tycker är viktiga, samtidigt som man själv får tillfälle att lära sig nya saker när man researchar ämnena. Det är också överraskande roligt att se folks reaktioner.
  Beskriv dig själv, vem är du?
  Utvandrad jämtlänning som bott och pluggat i Uppsala de senaste sex åren. Tvärvetenskapligt skolad. Kampsportare (judo & brasiliansk jiujitsu) och hängiven dykare – korallrev är det närmaste vi kommer ett himmelrike på jorden.
  Du har ju redan hunnit skriva några inlägg på SMB. Vad kan vi vänta oss av dig på bloggen framöver?
  Marina skyddsfrågor och biologisk mångfald är mina största intresseområden, så mycket av mitt arbete kommer kretsa därikring även om jag såklart kommer göra avstickare. Intresset för biologisk mångfald innebär ju att jag kommer täcka lite allt möjligt. Skogsskövling, illegal djurhandel och föroreningar är ju till exempel alla relevanta problem för det ämnet.
  Vad har du för tips till andra personer som vill engagera sig för miljön?
  Läs på och råd andra att läsa på. Inte bara den senaste larmrapporten, utan om ekologi och hur ekosystem fungerar. Det är så vi förstår varför vi måste hålla dem vid god hälsa. Det är så vi förstår att biologisk mångfald även handlar om vår egen säkerhet.


  Här kan du läsa mer om oss som driver SMB.
  Vi har bevakat miljöfrågor sedan 2010. Sedan starten har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla hemsidan och vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Swisha en slant till 123 270 12 33 för att stötta vårt arbete. 

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   Kul att du besöker SMB! Vill du hjälpa oss med att svara på några frågor?

   Självklart vill jag hjälpa till!