Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  SMB startar vegobloggande!

  Vegoinspira, matblogg, vegoblogg, mat Foto: Ulrika Andersson
  Nästa vecka smäller det! Då startar vi upp vegobloggande på SMB! Varje torsdag kommer ett nytt veganskt eller vegetariskt recept att publiceras. Men det är inte vi som står för recepten. Det har vi hämtat in två experter för. Först ut är fantastiska Ulrika Andersson som driver sajten vegoinspira.
   
  Namn: Ulrika Andersson
  När och varför började du vego-blogga?
  Den första Vego Inspira-bloggen startade jag 2007 tror jag. Hösten 2008 bytte jag bloggleverantör och där är jag kvar än. Jag ville inspirera andra till att äta mindre kött, jag ville ha ett bättre sätt att spara recept på än på papperslappar och tidningsurklipp (har ändå massor liggandes…) och jag ville öva mer på att fotografera. Anledningarna är desamma än idag.
  Favoriträtt?
  Oj vad svårt, det är så många! Soppor tröttnar jag aldrig på och jag är svag för det mesta som innehåller potatis.
  Någon ovanlig ingrediens som du tycker alla vegetarianer bör testa?
  Den är kanske inte så ovanlig längre men sötpotatisen är både god, nyttig och kan användas i mycket. Soppor, biffar, mos, gratänger… En produkt jag tycker att alla bör prova är Tzay.
  Berätta om en rolig sak som hänt dig sedan vegobloggandet.

  Att bli tillfrågad att bidra med recept här på Supermiljöbloggen är jätteroligt förstås! Och jag blir lika glad varje gång någon berättar att den lagat ett recept som han/hon hittat på min blogg.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.