Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Uppmaning till Reinfeldt och Löfven: Lyft er i håret och börja tala om miljöfrågorna

  Klimatkrisen är bara i sin linda, det menar den kände miljöprofilen Stefan Edman.
  Miljöfrågorna måste på allvar in i den svenska valrörelsen. Det anser Stefan Edman som i Göteborgsposten skriver ett öppet brev till Fredrik Reinfeldt (M) och Stefan Löfven (S) att båda måste inse att miljöskulden och de allt våldsammare konflikterna om sinande resurser kommer påverka även oss i Sverige allt mer framöver.
  Fram tills nu, menar Edman, har de två partiledarna märkligt nog ignorerat frågan.

  En ödesfråga som vare sig ni i Alliansen eller Socialdemokraterna hittills diskuterat med oss väljare: Att världens – och Sveriges – nuvarande utveckling på sikt är helt ohållbar och kommer att vältra över problem och kostnader på kommande generationer.

  Stefan Edman skriver att flyktingströmmarna och klimatkrisen bara är i sin linda och han avslutar artikeln med att uppmana Reinfeldt och Löfven att lyfta sig i håret och på allvar börja tala om de här frågorna.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   Kul att du besöker SMB! Vill du hjälpa oss med att svara på några frågor?

   Självklart vill jag hjälpa till!