Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Dumheter

  Trumps golfbana nu officiellt ”förstörd” på grund av vindkraftverk

  För nåt år sen skrev vi om hur miljardären Donald Trump var ordentligt förbannad över ett gäng vindkraftverk som skulle byggas nån kilometer utanför Skottlands kust. Det förstörde nämligen utsikten från hans planerade golfbana. Nu ett år senare har vindkraftverken fått godkänt av de skotska myndigheterna, och Trump är fortfarande lika trumpen.

  Redan när det begav sig förklarade Trump för en inte helt övertygad nyhetspress att de elva vindkraftverken skulle skada Skottland ”mer än någon annan händelse i Skottlands historia”. Trots detta fantastiskt rimliga argument, och trots medlidandet vi alla känner med en miljardär med försämrad utsikt från sin golfbana har de Skottska myndigheterna nu godkänt byggandet. Beskedet stoppar dock inte Trump  i sin kamp mot väderkvarnarna. I ett pressmeddelande hälsar han att han att den föråldrade vindkraftstekniken måste bekämpas och att han ska använda ”alla pengar som krävs” på att stoppa byggandet.

  Vissa på redaktionen misstänker att detta möjligen är ett examensarbete från konstfack, alternativt Trumps försök att vinna priset som årets mest vita kränkta man. Om så är fallet önskar vi honom all lycka. I annat fall kan han ta sina fossila åsikter och gå.

   

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.